У ТОВ «БМбуд» розповіли про поточні роботи на дорогах Тернопільщини

11.03.2021 19:13   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Впродовж тижня працівники ТОВ «БМбуд» працювали на автошляхах, виконуючи роботи різного роду. Зокрема, йдеться про встановлення дорожніх знаків там, де вони були відсутні або заміну на нові.

Такі роботи тривають на дорозі Бережани-Підгайці-Монастириська та Галич-Підгайці-Сатанів.

Оскільки впродовж минулого тижня місцями були й опади, то продовжувались і роботи з розчищення проїзних шляхів та посипання їх піщано-сольовими сумішами на всіх ділянках, які обслуговує компанія.

Продовжували працівники компанії «БМбуд» й аварійно-ямковий ремонт на автошляхах Тернопільської та Івано-Франківської (Н-18) областей. Щодо Тернопільщини, то йдеться про дороги Городище-Зарваниця-Бучач, Бережани-Підгайці-Монастириська та М-12 – Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка.

Зауважимо, аварійно-ямковий ремонт дорожнього покриття виконують холодними асфальтобетонними сумішами. Особливість такого ремонту полягає в тому, що матеріал, який використовують, підходить для робіт в холодну пору року. Варто наголосити, що такий ремонт – тимчасовий, адже в зимово-весняний період неможливо виконати якісний ремонт гарячим асфальтобетоном.

Спеціалісти ТОВ «БМбуд» увагу цього тижня приділили і вирубці кущів, які ускладнюють чи закривають видимість дороги для водіїв. Зокрема, такі роботи тривають на автошляхах Бережани-Підгайці-Монастириська, Галич-Підгайці-Сатанів та Зборів-Козова.

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews