COVID-19: у Тернополі вакцинувався відомий вчений

13.03.2021 15:44   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі від COVID-19 вакцинували відомого вченого у галузі інфекційних хвороб, епідеміології та військової епідеміології – Михайла Андрейчина. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

За словами вченого, одним з найдієвіших способів боротьби з інфекціями та епідеміями є - вакцинація.

«Зі свого наукового досвіду мені відомо, що вакцинування за всю історію, відколи його винайшли, допомагало долати смертельні хвороби, від яких практично не було лікування. Ми стикнулися з новою пандемією – COVID-19, яка змогла зупинити весь світ. Тому, я вважаю своїм завданням вакцинуватися, щоб убезпечити себе та оточення», - зазначив Михайло Андрейчин.

Також сьогодні першу дозу вакцини отримали деякі медійники. Адже робота журналіста передбачає постійний контакт з людьми, тому вони вважають за потрібне захистити себе та інших від можливості інфікування.

Додамо, що в Україні дозволили вакцинувати громадських діячів, лідерів думок, публічних осіб, якщо є залишок вакцини. Тернопільська ОДА розпочала відкритий запис на «публічну вакцинацію».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews