У Рівному відбудеться V Міжнародний Дегустаційний конкурс East European Beer Award-2021

16.03.2021 17:28   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Українське крафтове пиво розвивається в останні роки шаленими темпами. Число мікро-міні-, малих і середніх пивоварень, за приблизними оцінкамисягнуло двохсот

Пивовари активно шукають нові стиліпридумують рецептуриопановують сучасні технологіїщоб дивувати споживачів унікальним авторським продуктом. Власнепереконатися в масштабності крафтового руху в Україні можна під час Міжнародного Дегустаційного конкурсу East European Beer Award (31 березня – 1 квітня 2021 року, м. Рівнеготельно-ресторанний комплекс «Айвенго») і Х Форуму пивоварів і рестораторів (22-23 квітня 2021 року, комплекс «Колнференц-Хол Ірпінь»).

Уже 
вп’яте медіагрупа «Технології та Інновації» спільно з Українським об’єднанням пивних сомельє «Київська Пивна Ліга» організовують Дегустаційний конкурс пива і сидрів.

Результати чотирьох попередніх конкурсів свідчать про те, що East European Beer Award – це не просто пивне змаганняЗахідрозширюючи горизонти споживання та виробництварухає вперед не тільки пивну галузь, а й у цілому підвищує культуру споживання напоївпопуляризує якісне пиво як вишуканий натуральний напійКожного року в Дегустаційному конкурсі беруть участь усе більше пивоварівгеографія його кордонів впевнено розширюється.

Незмінними залишаються базові принципи конкурсу – прозорістьнезалежність та об’єктивністьОрганізатори акцентуютьщо вони не варять пиво, а лише сприяють розвитку пивоваріння і популяризації пива як натурального, вишуканого напою. Місце проведення Конкурсу також є вільною територію – готельно-ресторанний комплекс «Айвенго» не має власної пивоварні і не бере участі в конкурсі. А найголовніше, система оцінювання зразків пива побудована максимально прозоровідкрито і зрозуміло. Будь-хто може перевірити виставлені оцінкипорівняти те чи інше пиво з іншим у даній категорії, а ще – отримати кваліфіковані консультації від експертів.

Реєстрація зразків пива розпочалася 1 листопада 2020-го й триватиме до 26 березня 2021 року.

Головна умова для участі в конкурсі - це високоякісне та унікальне пиво. Організатори не дискримінують пивоварів за обсягами виробництва та рівнем обладнання, не ділять виробників на малихсередніх та великих.

До участі в Дегустаційному конкурсі East European Beer Award запрошуютьcя пивоварні з України та закордонуконтрактні пивовари, а також компанії-імпортери пива, зі зразками пива іноземних компаній.

Дегустацї відбудуться 31 березня – 1 квітня в Рівному, на базі готельно-ресторанного комплексу «Айвенго», де конкурс East European Beer Award отримав постійну прописку.

Конкурс пройде за підтримки потужної Асоціації сомельє Україниз участю експертів міжнародного рівня. 

Незалежним спостерігачем на East European Beer Award 2021 є патентно-правова фірма «Павлович і компанія», яка виступає гарантом якісного та незалежного опрацювання результатів конкурсу та прозорості його проведення.

До суддівської колегії запрошуються пивовари, технологи, власники пивоварних підприємствпредставники торговельних і ресторанних мереж, пивних ресторанівбарів та пабівдегустаторидистриб’юторипивні ентузіасти.

Завершуватиме другий день дегустацій, 1 квітнядружня вечеря для учасників та пивних суддів з обговоренням конкурсу, зразківтенденцій ринку. Адже East European Beer Award – це не тільки конкурс, а й єдиний у країні майданчик для живої аналітики, масштабного зрізу ринку та обміну думками.

Церемонія нагородження V Дегустаційного конкурсу East European Beer Award відбудеться через три тижні, на найбільшому в Україні зібранні професіоналів пивного ринку, X Форумі пивоварів та рестораторів 22 квітня 2021 року у
м. Ірпінь (комплекс «Конференц-хол Ірпінь»). Організатори підготують зразки нагород, в яких вказуватиметься назва пивоварнікатегорія та назва переможного пиваЦе буде цінна нагородащо стане справжньою окрасою колекції призів пивоварні на довгі роки й ефективним інструментом для підвищення продажів продукції. А сам Форум пивоварів стане ще одним підтвердженням потужного розвитку крафтового руху в Україні, оскільки заряджає сотні людей на підприємництво, створення і розвиток власного бізнесу, даючи поштовх українській економіці – за прикладом світових лідерів пивоваріння.

 

null
 




Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews