Селяни на Тернопільщини поставили ультиматум аграріям

19.03.2021 10:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Номер один

Жителі села Йосипівка, що в колишньому Зборівському районі звернулися до керівництва агрофірми «Зборівські лани», щоби ті власним коштом відремонтували єдину дорогу до села, яку знищили автівки аграріїв. В іншому випадку обіцяють вдатися до радикальних кроків.  

– Шановне керівництво агрофірми «Зборівські лани»! Звертаються до Вас жителі с. Йосипівка. Ваша техніка осіню і до пів зими возила кукурудзу з полів 40-тонниками, і дорогу між Годовом та Йосипівкою вкатали в болото, де неможливо зараз і легковою машиною проїхати. Будь-ласка відремонтуйте, а як ні, то наступний урожай будете вертольотами возити, дорогу перекриємо. Депутатство та керівництво Зборівської ОТГ посприяйте, щоб аграрії виконали ремонт дороги, і не потрібно на «Авакс Проф», чи на когось іншого спиратися, це «Зборівські лани» вкатали дорогу в  болото, – заявив від імені жителів села Василь Дідик.

На сьогодні пропонується провести схід села, запросити старосту Миколу Кухаришина, та прийняти спільне рішення щодо цього конфліктного питання. А потім кожного місяця контролювати виконання робіт аграріями, тільки тоді можливо буде результат.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Номер один