Тренери ФК «Єврошпон-Смига» проходять навчання від Національного олімпійського комітету України

18.03.2021 09:34   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
11 березня тренери ФК "Єврошпон-Смига" взяли участь в вебінарі на тему «Метаболічні засоби супроводу процесу підготовки юних спортсменів».
 
Лектором семінару: ГУНІНА Лариса Михайлівна – доктор біологічних наук, старший дослідник, заступник директора Навчально-наукового олімпійського інституту Національного університету фізичного виховання і спорту України, головний спеціаліст Національного антидопінгового центру України.
 
null
Фото з мережі Інтернет

 
Організатором навчання є Національний олімпійський комітет України. НОК України планує в 2021 р. провести серію з 20 вебінарів для тренерів, спортсменів та фахівців з організації та управління спортом.
«Шановні колеги та тренери, фахівці з організації та управління спортом, якщо Ви бажаєте долучитися до навчання від НОК, нижче є посилання для реєстрації на наступний вебінар. Тема наступного семінару: «Значення різнобічної рухової підготовки в спорті».
Дата проведення: 23 березня 2021 року (вівторок)
Час проведення: 13:00 -15:20
Формат проведення: онлайн
Реєстрація на онлайн-семінар за цим посиланням:
*Попередня реєстрація триває до 13:00 22 березня 2021 року»
null
Фото з мережі Інтернет


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews