Відомі тернополяни у бібліотеці читатимуть дитячі твори

19.03.2021 11:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

19 березня відомі тернополяни візьмуть участь у Всеукраїнській акції «Березень! Читають всі!». Вони читатимуть в обласній бібліотеці для дітей твори для маленьких тернополян. Захід розпочнеться  о 13:30 годині. 

«Під час заходу відомі особистості Тернопільщини читатимуть вголос уривки літературних творів певного автора. Цьогоріч в центрі події — популярний український письменник сучасності, один з улюблених авторів дітей та підлітків Сергій Гридін та герой його пригодницької трилогії для дітей — комп’ютерний вірус Федько», — розповідають у бібліотеці.

Хто саме зі знаменитостей читатиме дитячі твори у тернопільській бібліотеці – поки що не повідомляють, це має бути сюрпризом для хлопчиків і дівчаток. 

Ініціювали цю акцію працівники Львівської обласної бібліотеки для дітей. Цей захід став традиційним також на Тернопільщині, Хмельниччині та Івано-Франківщині.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews