В Польщі знову перевернувся український автобус, одна людина загинула

22.03.2021 11:22   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: uainkrakow.pl

На автостраді А4 розбився український автобус. ДТП сталася на ділянці Ярослав Всхуд-Перемишль, на висоті моста в Кашицях, на тому ж самому місці, де 6 березня розбився український автобус і загинуло 5 людей. 

Як повідомляє UAinKrakow.pl з посиланням на rmf24.pl, вночі з неділі на понеділок, 22 березня, український автобус на маршруті “Вроцлав-Чернівці” зіткнувся з бар’єром і перевернувся у придорожній яр. Загинула одна людина. Всього в автобусі було 10 пасажирів, в тім 2 водіїв. Всі вони – громадяни України.

ДТП сталася на тій самій ділянці автостради, де нещодавно впав у кювет український автобус “Познань-Херсон” і загинуло п’ятеро пасажирів.

Повідомляється, що автобус зіткнувся з бар’єром на кінці з’їзду до пункту обслуговування пасажирів (MOP) “Кашице” й перевернувся у кювет. На Підкарпатті вночі з неділі на понеділок, 22 березня, були важкі умови на дорогах, зокрема падав сніг з дощем. Аварія сталася після 23:00 за варшавським часом.

Як інформує tvn24.pl, це був автобус “Вроцлав-Чернівці”, причини аварії наразі невідомі. 23-річний водій, що керував автобусом, був тверезим. На місці загинув другий водій, який його замінював. Четверо поранених пасажирів потрапили до шпиталів у Любачові, Пшеворську й Перемишлі, п’ятеро інших українців не вимагають госпіталізації, вони знаходяться в шкільному гуртожитку в Ярославі.

Речник МЗС України Олег Ніколенко у своєму Twitter повідомив, що госпіталізовано п’ятьох пасажирів, а Генеральне консульство України в Любліні співпрацює з польськими правоохоронними органами, щоб встановити причини ДТП й надає консульську допомогу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: uainkrakow.pl