Популярні чоловічі футболки в 2021 році

25.03.2021 18:36   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

З настанням потепління затребуваність чоловічих футболок кратно збільшується. Їх можна використовувати як самостійний предмет всього образу або доповнювати загальний стиль, роблячи його багатошаровим. Практичність і простота футболок - головна їхня перевага. Інтернет-магазин одягу Bolf.ua підготував для вас модну колекцію сезону 2021 року, тому поспішіть зробити покупку, щоб виглядати модніше інших.

Чоловічі футболки - перше місце у вашому гардеробі

Як ми вже згадали раніше, свою популярність чоловічі футболки придбали багато в чому через простоту дизайну і своєї доступності. Поряд з цими якостями цей предмет гардероба може бути ще і стильним.

Унікальність і універсальність чоловічих футболок - це те, чим не можуть похвалитися інші речі. Вони не мають своїх аналогів. Крім того, футболки не прив'язані до одного або двох сезонах. Вони актуальні завжди: взимку, навесні, восени і влітку. Теплою весною або влітку в них можна спокійно гуляти на вулиці, а в більш прохолодний період - використовувати в поєднанні з іншими речами (сорочками, піджаками, толстовки і т.д).

Найімовірніше у вашій шафі є, як мінімум, 3-5 футболок. Це говорить про те, що в поєднанні з однією і тією ж парою штанів ви зможете створити кілька аутфітов.

Які чоловічі футболки бувають

Щоб дизайн футболок не сильно приїдався і швидко не набрид, дизайнери всіляко намагаються оновлювати колекції. Таким чином, сьогодні на ринку можна спостерігати вибір фасонів, які можуть бути використані в абсолютно різних ситуаціях. Серед найбільш популярних вже кілька років поспіль залишаються класичні футболки і моделі в стилі поло.

Класичні чоловічі футболки можуть відрізнятися за типом вирізу: бути з трикутним (V-образним) або з круглим (U-подібним) вирізами. Всі футболки мають короткий рукав, який, як правило, не доходить до ліктя. У свою чергу класичні моделі можна класифікувати ще на 2 підкласу:

  • Спортивні - робляться з еластичних матеріалів, які не залишають слідів поту.
  • Повсякденні - традиційні моделі з натуральних тканин: льон, бавовна та інші.

Футболки в стилі поло - улюблений варіант цінителів класики. Це все та ж футболка, але з коміром, від якого йдуть 2-3 гудзики.

Які чоловічі футболки вибрати

Кожен з цих видів диктує певні умови вибору, які зіграють вам на руку. наприклад:

Трикутний виріз візуально звужує ваші плечі, тому найкраще він підходить хлопцям міцної статури. Те ж саме можна сказати і про занадто широкому круглому вирізі.

Футболки в стилі поло підходять хлопцям будь-якої статури.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews