У Тернополі посилили карантинні заходи: що заборонили ?

26.03.2021 19:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі з 29 березня діятимуть додаткові карантинні обмеження. Таке рішення прийняли на засіданні міського оперативного штабу.

Відтак з 29 березня заборонено: проведення в закладах освіти масових заходів (освітніх, наукових, свят, вистав, тощо) за участю здобувачів освіти з більш ніж однієї групи (класу) та за присутності глядачів (відвідувачів); робота після 22-ї та до 7-ї години, із забороною проведення розрахункових операцій після 21-ї години, суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування зі здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос; перевезення пасажирів в таксі здійснювати в засобах індивідуального захисту та у кількості не більше трьох пасажирів або в межах однієї сім’ї з дітьми в легкових автомобілях. Також розпочнеться дистанційне навчання для учнів 5-11 класів.

Додамо, що станом на 26 березня у лікувальних закладах Тернополя знаходиться 343 хворих, з них 324 пацієнти - з підтверджених діагнозом COVID-19, 13 пацієнтів - з підозрою, ще 6 - з пневмоніями. На амбулаторному лікуванні знаходиться 1955 пацієнтів і на самоізоляції 1845. Одужало більш як 11 тисяч осіб. Всього зареєстровано 183 летальних випадки по громаді, з них 105 - у 2020 році.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews