Вмикалося світло та падали картини: в університеті на Рівненщині «розгулялися» привиди? (Відео)

27.03.2021 21:05   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: РадіоТрек

Картини, які падають самі, днями зафільмувала камера відеоспостережень в Національному університеті «Острозька академія» на Рівненщині. 

Однієї ночі в арткластері університету відбувалися дивні речі.

 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив мистецтвознавець Микола Бендюк та розповів, що про самовільне падіння картин, які стояли на мольбертах, йому повідомили охоронці, передає РАДІО ТРЕК

- Коли вранці мені зателефонували охоронці, то повідомили, що вночі вони перелякалися, бо побачили що в закритому кластері, саме по собі вмикнулося світло і почали падати картини з роботами Емми Андієвської. Тому я негайно поїхав до Острога, щоб побачити, що ж там сталося, – розповідає Микола Бендюк.

 

Мистецтвознавець додав, що коли картини почали розставляти на місця, звідки вони попадали, то не помітили на них жодної подряпини. 

- Спочатку я подумав що це жарти мого молодшого наукового співробітника Ельпідіфора Костяновича Трефулєску, але на камері чітко видно що він до нічного бешкету не причетний. Це герої Емми Андієвської так вирішили пожартувати, – зауважив Микола Бендюк. 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: РадіоТрек