Виклик на домашнє насильство закінчився нападом на поліцейського

29.03.2021 14:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Галицькою окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт щодо 27-річного львів’янина раніше неодноразово судимого за майнові злочини та опір правоохоронцям, якого обвинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень працівнику поліції (ч.2 ст.345 КК України).

Читайте також

У Львові рятують 19-річну жертву домашнього насилля, що втекла від чоловіка
Від початку року на Львівщині поліцейські притягнули до відповідальності майже півтори тисячі сімейних кривдників
Жителю Львівщини, який заподіяв тілесні ушкодження жінці та поліцейському, загрожує до п’яти років позбавлення волі

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що у ніч на 1 лютого цього року патрульні прибули на виклик щодо домашнього насильства у район Підзамче, де спробували врегулювати сімейну сварку між чоловіком, який нещодавно вийшов з тюрми, та його дружиною. Проте він поводився агресивно і напав на поліцейських, спричинивши одному з них тілесні ушкодження. Від написання заяви про домашнє насильство жінка відмовилася.

Досудове розслідування здійснювали слідчі ВП №4 ЛРУП ГУ НП у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews