«Кроноспан Рівне» шукає понад 200 працівників на новий завод

29.03.2021 15:44   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Будівництво нового деревообробного заводу «Кроноспан Рівне» в селі Городок вийшло на фінішну пряму. Поки монтажники здійснюють встановлення технологічного обладнання, компанія вже почала набір працівників у штат.  Загалом у цьому році  планують найняти на роботу майже 200 працівників.

Про набір працівників повідомив виконавчий директор «Кроноспан Рівне» Павло Пильтяй на своїй сторінці у Facebook. Середня заробітна плата на підприємстві становитиме 15-18 тисяч гривень на місяць, що суттєво перевищує середній рівень оплати праці в регіоні.

- Kronospan пропонує цікаву та відповідальну роботу з можливістю для професійного та кар'єрного розвитку. Кожен працівник гарантовано отримує офіційне працевлаштування з конкурентною та прозорою системою оплати праці та преміювання. Ми ніколи не зупиняємось на досягнутому, саме тому нам потрібні зацікавлені, активні співробітники, які втілюють в життя найамбітніші проєкти, - підкреслив Павло Пильтяй.

Зараз триває масштабний набір працівників виробничих підрозділів. Кожен може скористатися можливостями:

  • отримати роботу та розпочати кар’єру в міжнародній компанії;
  • отримати стабільну оплату праці з виконанням соціальних гарантій;
  • сучасні умови роботи та безкоштовний проїзд для працівників;
  • можливість кар’єрного росту, в тому числі й на інших заводах Kronospan.

За деталями можна звертатися за телефоном:  0 800 30 00 10.

Відправляти резюме: resume@kronospan.com.ua

Звертатися за адресою: Рівненський район, село Городок, вул. Барона Штейнгеля, 4А.

 

Довідково:

Деревообробний завод розташується у Городку Рівненської області. Kronospan інвестує у створення виробництва понад 200 мільйонів євро. Лінія із виробництва ДСП має випустити продукцію вже цього року. Крім того, у планах – спорудження лінії з виробництва OSB.

Передбачається, що після виходу заводу на проєктну потужність, щороку підприємство сплачуватиме понад 350 мільйонів гривень податків і зборів.  З них 25 мільйонів гривень поповнюватимуть саме бюджет Городоцької ОТГ.

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews