Прості жіночі штучки, які можуть звести з розуму будь-якого чоловіка

01.04.2021 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кава з молоком

Існує стереотип, що якщо чоловік сильно прив’язаний до жінки і виконує кожен її каприз, то його як мінімум можна назвати «підкаблучником». Але це все чоловічі комплекси. Жінки знають, що не так вже й легко звести з розуму свого чоловіка настільки, щоб він повністю до кінчиків пальців був тільки вашим.

Але існує кілька жіночих секретів, які допоможуть досягти цього результату.

1. Поважайте себе і тоді ваш чоловік теж перейметься до вас глибокою повагою

Дуже часто бажаючи допомогти і зробити приємне іншим, ви забуває про себе. Добре якщо турбота про інших дійсно приносить вам радість і ви заряджаєтеся. А якщо, навпаки, виснажує вас? Так що подумайте, як подбати про себе в першу чергу.

Жінка має дбати про свій внутрішній світ, щоб там панувала гармонія і спокій. Так буде легше і вашому чоловікові. Якщо вас долає страх бути покинутою, стати непотрібною, вас лякає самотність і ви не бачите радості в житті без чоловіка, то хочете ви того чи ні, ви будете щораз псувати cnjceyrbз чоловіком і своє життя.

Кохати, любити – це не втрачати себе у стосунках, не намагатися злитися з чоловіком, позбавляючи себе і його особистого простору. У вас має бути своє цікаве вам життя без чоловіка. Не залишайте своє хобі, уподобання, не припиняйте спілкування з друзями та родичами, не зациклюйтеся на своєму чоловікові, як на найважливішому, єдиному, цікавому об’єкті.

Чому так важливо жінці піклуватися про себе в першу чергу? Тому що чоловік дуже чутливий до жіночого настрою, хоч і не показує цього. Один з найбільших афродизіаків для чоловіка – бути в компанії самовпевненої, чуттєвої жінки, яка любить і приймає саму себе такою, яка вона є.

2. Не соромтеся свого тіла в ліжку. Будьте сміливіші й розкутіші

Дивно звучить, але насолоджуватися близькістю з чоловіком багатьом жінкам заважає власне тіло. Якби вони тільки знали, як сильно чоловіків заводить любов жінки до себе, до свого тіла і сексуальності, то ніколи б не зациклювалися на його неідеальності. Але як тут не зациклюватися, якщо воно занадто пишне, то надто худе, груди надмірно велики або їх зовсім немає, а целюліт-зрадник блукає по всьому тілу, не забуваючи про п’ятки?

Складно, але дуже потрібно! Недосконалість тіла – поняття дуже суб’єктивне, щоб йому довіряти любов і чуттєві насолоди. Все, що чоловік бачить під час сексу – пристрасть, щиро бажання жінки віддавати і приймати. Ідеальність тіла – жіноча ілюзія, від якої потрібно позбутися раніше, ніж від целюліту. Цьому можна навчитися. І тіло тут абсолютно ні при чому!

3. Прийміть свого чоловіка таким, яким він є

У кожного з нас є свої слабкості і страхи – не варто на цьому заосерджувати уваги і тим більше дорікати комусь за це. Не ваша справа виправляти чоловіка. Підтримуйте його, хваліть і ніколи не сприймайте його як належне. Жінка, яка насправді любить свого парнера, не намагатиметься змінити його і переробити “під себе”. Пам’ятайте, щоб чоловік змінився, його треба мотивувати, а не капати на мозок.

4. Пишіть йому, коли ви проводите час далеко один від одного

Маленькі нагадування про себе змусять його думати про вас цілий день.

Обмін повідомленнями може з часом перетворитися в суху розмову рівня «як у тебе справи?». Так що, щоб злегка пожвавити листування, ви цілком можете час від часу писати йому про свої сексуальні й романтичні плани щодо нього.

Ну, загалом, ви зрозуміли. Грайливе і навіть трішки вульгарне повідомлення, відправлене коханій людині, здатне додати родзинку (а то і перчинку) в будь-які романтичні стосунки.

Загалом, ось такі вони складні, ці чоловіки. Але саме вони дають нам відчувати себе коханими і бажаними. Не нудної вам ночі!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком