Одну із трьох ділянок Північного обходу Рівного збудують вже цього літа

03.04.2021 12:01   Автор : Рівненський Новинар
Джерело: Рівненська ОДА

Дорогу у напрямку Устилуг-Луцьк-Рівне, що знаходиться на Північному обході, завершать вже до кінця літа. Це перший відрізок із запланованих трьох, що суттєво покращать транзитність міста.

Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль під час інспекції  дорожнього об’єкту.

Йдеться про 6-ти кілометрову ділянку, яку з «нуля» прокладають в рамках програми Президента «Велике будівництво».

«Саме тут ми бачимо абсолютно новий та інноваційний підхід до будівництва. Це масштабний проєкт для Рівного, на яке місто чекало понад 30 років. Північний об’їзд розвантажить увесь транзитний потік транспорту та зупинить навантаження на дорожню систему. Маємо цілком досяжну ціль - завершити цю ділянку до кінця літа», - зазначив Віталій Коваль.

Наразі на об’єкті Устилуг-Луцьк-Рівне повністю завершено влаштування основи та нижніх шарів асфальтобетону по усій протяжності лівого проїзду.

Так, майбутнім обходом будуть їздити понад 14 тисяч автомобілів щодня.

Загалом сполучення Північного обходу складатиметься із 3 ділянок - зараз будують нову ділянку дороги протяжністю 6 кілометрів Устилуг-Луцьк-Рівне.

Також триває реконструкція 4-кілометрової ділянки в селі Хотин до «Рівнеазоту», а після цього – поточний ремонт дороги від «Рівнеазоту» до траси Н-22.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненська ОДА