У компанії «БМбуд» розповіли про роботи на дорогах Тернопільщини у березні

05.04.2021 22:13   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

З потеплінням, у березні, працівники ТОВ «БМбуд» розпочали аварійний ямковий ремонт на автошляхах. На Тернопільщині, зокрема, йдеться про дороги Р-43 – (Ланівці), Т-20-09 Вишнівець-Ланівці, Р-39 – Броди – Тернопіль, М-12 – Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, Т-20-04 – Бережани-Підгайці-Монастириська, Т-09-03 – Галич-Підгайці-Сатанів та Н-18 – від межі Тернопільської та Івано-Франківської областей до міста Івано-Франківськ (через Тисменицьку об’їзну).

На вищезгаданих дорогах ремонтні бригади працювали у ті дні, коли це дозволяли погодні умови. Адже, пояснюють спеціалісти, погода у березні була доволі мінливою, тож, коли було тепліше, то виконували аварійно-ямковий ремонт, а за потреби продовжували розчищати дорожнє покриття та посипати його піщано-сольовою сумішшю.

null

Щодо аварійно-ямкового ремонту дорожнього покриття, то, нагадаємо, його виконують холодними асфальтобетонними сумішами. Особливість такого ремонту полягає в тому, що матеріал, який використовують, підходить для робіт в холодну пору року. Варто наголосити, що такий ремонт – тимчасовий, адже в зимово-весняний період неможливо виконати якісний ремонт гарячим асфальтобетоном.

Щодо інших робіт, то спеціалісти ТОВ «БМбуд» увагу минулого місяця приділили і вирубці кущів, які ускладнюють чи закривають видимість дороги для водіїв. Зокрема, такі роботи виконували на автошляхах Бережани-Підгайці-Монастириська, Галич-Підгайці-Сатанів та Зборів-Козова.

Окрім цього, у березні працівники компанії встановлювали дорожні знаки там, де вони були відсутні або виконували заміну старих на нові. Зокрема, на дорогах Бережани-Підгайці-Монастириська та Галич-Підгайці-Сатанів.

Також минулого тижня, до прикладу, розпочали збір сміття на автошляхах, які обслуговує «БМбуд». Зокрема, на ділянках доріг Р-39, Р-43, М-12 та Галич-Підгайці-Сатанів і Бережани-Підгайці-Монастириська. Працівники компанії прибирали автобусні зупинки, автопавільйони та смуги відводу.

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews