Міська влада Рівного не може забезпечити джерела додаткового фінансування будівництва дитячого садочка

07.04.2021 09:06   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: tsn.ua/

Міська влада Рівного не може забезпечити джерела додаткового фінансування будівництва дитячого садка за проєктом "Стільники".

Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Через це садок, який має з’явитися на вулиці Коновальця за програмою "Велике будівництво" уже у цьому році, опинився на межі заморозки. Згідно з проєктом, садок має бути двоповерховим, він розрахований на 210 місць за потреби Рівного у 658 місцях у дошкільних закладах.

"Для завершення об’єкту не вистачає 33,55 млн грн. Шукаємо їх всюди. Звернувся до Рівненської міської ради про виділення коштів на дошкільний заклад. Нагадаю, за поданням Рівненської ОДА дитсадок внесено до програми "Велике будівництво" і Мінрегіон передбачив із ДФРР уже 60 млн грн. Міська Рада, з необхідних 40 млн грн, цьогоріч профінансувала 7 млн грн", - заявив Віталій Коваль, голова Рівненської ОДА.

І, якщо не знайти необхідну суму, тоді на засіданні комісії ДФРР 14 квітня виділені для будівництва садка 60 млн гривень можуть розподілити між іншими об'єктами.

"Тому втратити ці кошти - неприпустимо. Найбільше чекають на добудову дитсадка рівненські сім'ї. Їх сотні", - сказав Коваль. 

Як повідмлялось, заступник голови Офісу президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко анонсував, що у 2021 році планується побудувати і реконструювати 95 шкіл і 70 дитячих садків.

Джерело: https://tsn.ua/ 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tsn.ua/