Поліцейські перевіряють стан доріг Тернопільщини

13.04.2021 13:13   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: Суспільне

Поліцейські перевіряють, в якому стані дороги Тернопільщини після зими. Про це розповів патрульний поліцейський Роман Ступ’як.

За його словами, вони дивляться, в якому стані асфальтне покриття доріг, узбіччя та тротуари, чи є на дорогах розмітки, чи правильно облаштовані залізничні переїзди, а також чи правильно розміщені нерегульовані пішохідні переходи на швидкісних трасах області. Сьогодні патрульні перевіряли ділянку дороги на вулиці Степана Будного в Тернополі, яка є частиною міжнародної траси М-12 – Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка, каже Роман Ступ’як.

Весняний огляд доріг здійснюють 7 груп, до яких входять патрульні поліцейські, представники служби автомобільних доріг області та укртрансбезпеки, каже патрульний поліцейський Юрій Залевський.

Весняний огляд доріг триватиме до 30 квітня, каже Юрій Залевський. За його словами, такі перевірки поліцейські здійснюють 5 рік поспіль.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Суспільне