Начальник Нацполіції області привітав членів ФСТ «Динамо» з високими досягненнями у кікбоксингу

13.04.2021 23:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Досьє 102

Новими перемогами поповнили скарбничку досягнень із кікбоксингу спортсмени фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» – голова Тернопільської обласної федерації кікбоксингу, тренер, суддя міжнародної категорії Левицький Петро та його вихованець і син Левицький Максим.

13 квітня 2021 року у залі колегії ГУНП в Тернопільській області голова Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України, начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол привітав спортсменів з успішними виступами на всеукраїнських змаганнях, а також  вручив Максиму Левицькому посвідчення Майстра спорту України,  нагрудний значок МСУ та комплект спортивної форми, пише Досьє 102.

Заступник голови Тернопільської ОО ФСТ «Динамо»  Володимир Небесний висловив свою вдячність спортсмену та його тренеру, побажавши нових високих  спортивних результатів.

Тернопільська обласна організації ФСТ «Динамо» України постійно співпрацює з федераціями з різних видів спорту, дитячо-юнацькими спортивними школами, спортивними клубами з розвитку олімпійських та неолімпійських видів спорту. Спортсмени-динамівці щороку показують високі результати на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Досьє 102