Відома письменниця з Рівненщини поділилася рецептом неймовірного схуднення (ФОТО)

15.04.2021 16:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Відома письменниця, голова РО НСПУ, культурна менеджерка Ірина Баковецька-Рачковська поділилася секретом та рецептом свого схуднення. Про дієту розповіла на своїй сторінці у Фейсбук.
 
«Коротка історія мого схуднення)) Із 73 кг 62 кг за 1 місяць і 2 тижні.
 
Все почалося з того, що я не влазила в купу весняних речей. Їх у мене багато - епатажні і класичні, яскраві і строгі, шиті на замовлення і дорогі, які бралися на виплату на кілька тижнів, а часом - місяців. Останньою краплею стала вишиванка від нашого волинського бренду Едельвіка, яку я брала на розмір більшою - вона на мені не зійшлася на гудзики!!!!!
 
Колись я вже практикувала "велике схуднення" після народження першої доньки - тоді за 7 місяців я схудла з 86 кг до 59 кг! Це було майже голодування. Я їла в день по 50 грн чорного хліба, по два тоненьких шматочки сала, кілька тюльок, яблука, іноді курячий бульйон і по кілька шматочків чорного шоколаду.
 
Цього разу я "сиділа" виключно на свіжих яблуках і помідорах. За ці півтора місяці дозволила собі кілька шматочків анчоусів, один раз філіжанку бульйону, і кілька разів їла чорний шоколад. Пила багато кави і чаю, правда з цукром і двічі з молоком. А ще заварювала льон - на всяк випадок, щоб моя підшлункова відчувала любов і турботу))))) Зараз починаю по-трошки розширювати раціон, бо вага летить... Боюся, що весь одяг стане великим))))
 
Не знаю, чи рекомендувати комусь цю "дієту" - вона авторська і вигадана мною виключно під можливості моєї сили волі. Бо найголовніше в ній дійсно ВОНА, рідна. Будь-який наш вихід із зони комфорту передбачає якісь обмеження чи зміни, і найголовніше в такому випадку не можливості організму, а саме цілеспрямованість, внутрішня сила, позиція розуму, самоналаштування.
 
Якщо ви відчуваєте себе комфортно у своєму тілі, то не обов'язково з нього знущатися і підлаштовувати під загально прийняті стандарти. Але й не варто знущатися й зі своєї самооцінки, яка формується в тому числі і за рахунок зовнішнього вигляду. Власне, все дуже індивідуально... Будьте собою, відчувайте себе у собі і будьмо взаємокрасивими. Бо тільки КРАСА у будь-яких формах і смислах рятує цей світ!»
 
null
 

null
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews