На Рівненщині можна одружитися по-королівськи

17.04.2021 09:04   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: RvNews

В Державному історико-культурному заповіднику в м.Дубні відтепер можна зареєструвати шлюб по-королівськи, із дотриманням найкращих традицій князівських родин. Унікальне одруження з театралізованим дійством пропонують закоханим Рівненщині організатори проєкту.

Зауважимо, щов м. Дубні - один із найстаріших замків, який до цього часу несе у собі риси середньовіччя, є окрасою краю та одним із семи чудес замків України.

Щасливі молодята Роман і Наталія першими випробували оновлену локацію в Тронній залі Дубенського замку. Надзвичайне казкове дійство - з феєрверками, музичним супроводом, атрибутикою презентували організатори проєкту. Усе для того, щоб молодята по особливому відзначили цей день у своєму житті

"Зауважу, що м. Дубно долучилося до пілотного проєкту «Шлюб за добу» у вересні 2018 року. Відтоді більше 300 пар закоханих поєднали свої серця в Дубенському замку. Оновлена локація радо чекає на усіх закоханих Рівненщини для проведення державної реєстрації «Шлюб за добу». Спробуйте одружитися так, як робили це справжні королі", - Оксана Сальчук заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) у Рівненській області.

null

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews