Представники департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації у Рокитному

18.04.2021 18:05   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: Рокитнівська селищна рада

Радник голови Рівненської ОДА з питань будівництва Віталій Кардаш та в.о. директора департаменту з питань будівництва та архітектури Андрій Ярусевич особисто перевірили виконані та обговорили заплановані роботи з реконструкції приймального відділення терапевтичного корпусу Рокитнівської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

Приймальне відділення з окремим заїздом для автомобілів швидкої буде оснащене рентгенівським діагностичним комплексом, ізоляторм-оглядовою та вбиральнею для маломобільних груп населення. Вже до 1 червня приміщення планують ввести в експлуатацію.

Разом з тим, з ініціативи селищного голови Григорія Таргонського, гості з Рівного оглянули хід будівельних робіт на дорозі Сновидовичі – Остки – Будки-Сновидовицькі. Голова ще раз привернув увагу до необхідності внесення змін до проєкту для встановлення нових водопропускних труб.

null

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рокитнівська селищна рада