На Рівненщині чоловік так побив жінку, що її забрали у лікарню

18.04.2021 21:08   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: Рівне вечірнє

17 квітня, о 15:58 на лінію 103 надійшов виклик від жительки села Оженин Рівненського району (раніше Острозького). Вона розповіла, що неподалік свого будинку побачила жінку з скривавленим обличчям.

О 15:59 на місце події виїхала фельдшерська бригада Острозької підстанції екстреної медичної допомоги. О 16:12 прибули за вказаною адресою.

Під час огляду 47-річної жінки медики виявили множинні осаднення та гематоми на обличчі. Голова була закривавлена. Показники гемодинаміки в нормі.

 

Жінка розповіла, що її чоловік завдав тілесні ушкодження. Щоб сховатися від нього - пішла до родичів. У дорозі їй стало зле - запаморочилася голова. Її помітила жителька с. Оженин, яка і викликала швидку.

Про подію повідомлено поліцейським.

Медики швидкої негайно надали необхідну допомогу. Обробили рани, наклали асептичну пов‘язку та госпіталізували до Острозької центральної районної лікарні. Попереній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, множинні переломи та осаднення на обличчі, перелом кісток носа під питанням, повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне вечірнє