Поблизу Радивилова ремонтують 16 кілометрів державної дороги

26.04.2021 18:20   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
 

Поблизу міста Радивилів Дубенського району тривають масштабні будівельні роботи. Йдеться про автодорогу національного значення  Кременець – Біла Церква - Ржищів - Канів - Софіївка.

Так, 16-ти кілометрову ділянку (км 4+402) – (км 20+798) відновлюють в рамках програми Президента «Велике будівництво».

Окрім нового автошляху там встановлять й комплекс зважування в русі. Максимально розбудувати дорожню інфраструктуру вирішила громада Радивилова.

Як розповідають в Службі автомобільних доріг в області, це перший проєкт модернізації інфраструктури на Рівненщині, який реалізовується за співпраці САД, облдержадміністрації та місцевої влади.

Так, громада профінансувала розробку та виготовлення проєктно-кошторисної документації. А Рівненська ОДА подала ПКД на фінансування в рамках президентської програми «Велике будівництво». 

За подібним алгоритмом також будуть розбудовувати ділянки доріг в межах Городоцької, Великоомелянської, Деражненської та інших громад області, які вирішили профінансувати власними коштами розробку ПКД.

Прес-служба РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews