Ось за якими принципами живуть майже всі чоловіки

04.05.2021 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кава з молоком

Жінці зрозуміти чоловіка набагато простіше, ніж чоловікові зрозуміти жінку. І все тому, що самі чоловіки набагато простіше дивляться на речі і ситуації, і не намагаються їх ускладнити здогадками і домислами.

І ось кілька правил, якими чоловіки керуються самі, і за якими більшість з них хотіло б, щоб керувалися їх улюблені жінки.

1. Якщо чогось хочеться – говори прямо. Так простіше буде жити і вам, і вашим близьким. Не треба натяків, не треба сподіватися, що хтось прочитає ваші думки або ще на якесь диво.

2. Якщо є проблема – її потрібно вирішувати. А не возитися з нею, плакати, співчувати і переживати.

3. Сльози – це емоційний шантаж. Жоден порядний чоловік не знає як поводитися з жінкою. яка плаче, зазвичай вони йдуть на все, аби вона заспокоїлася.

4. Сказане півроку тому – не аргумент в суперечці зараз. Тому що багато за цей час змінюється. Ми змінюємося, визнаємо свої помилки, просимо вибачення і просто їх не повторюємо. Махати минулим перед носом – ось чого остерігаються чоловіки, і що просто обожнюють більшість жінок.

5. Не треба питати – «я товста?». Зазвичай той факт, що жінка запитує про це, вже говорить про те, що вона не готова до відповіді. Швидше за все чоловіче «ні», вона почне засуджувати за обман, а на відповідь «так» – буде ображатися.

Не треба взагалі питати те, на що ви не готові почути відповідь. Краще обміркуйте все і підготуйте себе, і тільки потім ідіть з питаннями і розпитуваннями.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком