На Львівщині водій під наркотиками врізався в дерево, загинула його дружина

05.05.2021 11:23   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Форпост

Дорожньо-транспортна пригода сталась 4 травня близько 22.00 в селі Лагодів Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ВАЗ-2109, 27-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом на узбіччі дороги. Внаслідок ДТП пасажирка «Лади», 32-річна дружина водія, від отриманих травм померла на місці події, пише - Форпост.

Читайте також

П'яний водій: відкрито кримінальне провадження за фактом пропозиції неправомірної вигоди (Фото)
Поблизу Львова п'яний водій мікроавтобуса намагався відкупитися хабарем від патрульних

Під час медичного освідчення було встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння., повідомила пресслужба поліції Львівщини.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Водій «Лади» затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост