Жителька Тернопільщини висадила мальовниче тюльпанове поле

10.05.2021 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Плантацію тюльпанів на своєму городі виростила жителька Кременця Ірина Валецька. Про це жінка написала у соцмережах, запрошуючи всіх охочих на фотосесію: “А в мене своя Голландія — Кременецька!”, інформує КРЕМЕНЕЦЬ City.

Дівчина виростила плантацію тюльпанів на своєму городі. Перші тюльпани почали квітнути чотири роки тому, тепер їх дедалі більше. Читайте також: Магнолії, тюльпани, сакури: ТОП-3 місць, куди варто поїхати на вихідні у період цвітіння.

— В основному, так масштабно, є три сорти тюльпанів, та я не проти розвести їх більше, — каже Ірина, — а квітнутимуть вони ще два тижні.

Тюльпани висаджені в акуратні рядочки. Каже, що цьогоріч вони цвіли значно пізніше, ніж зазвичай. А ще Ірина мріє про плантацію лаванди. І вже почала цікавитися, де б дістати посадковий матеріал. Своїми ж тюльпанами теж охоче поділиться, хто хотів би придбати.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews