Термінової допомоги потребує 18-річна мешканка Тернопільщини

10.05.2021 23:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Реально

Дівчині поставили попередній діагноз – ецифаліт. Вона перебуває у важкому стані у тернопільській лікарні. Про це у ФБ повідомила Світлана Дрозд. Відомо, що щодня на лікування йде не менше 20 тисяч гривень. Таких грошей в сім’ї немає, тому просять усіх небайдужих людей про допомогу.

“РЕПОСТ! 18-річна коропчанка Христина Стрільчук, зараз у важкому стані в Тернополі. Попередній діагноз – енцефаліт. Мама Оксана Стрільчук пізніше сфотографує мед.документи і просить про допомогу. Лікування на добу коштує понад 20 тис. грн. Важлива кожна секунда, щоб ця юна дівчинка могла жити і наслідки хвороби були якомога легшими. Молимося за видужання, сил Христинці, рідним вистояти! Сусіди сім’ї на Вагнірівці, рідня роблять збірку готівкою. Також Картка 5168755457165476 – Сестра Мар’яна Стрільчук“, – написала Світлана Дрозд у соцгрупі Коропець ІНФО.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Реально