10 істин про стосунки, які варто знати кожній жінці

11.05.2021 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кава з молоком

10 істин про стосунки, які варто знати кожній жінці:

Ніхто не збирається вас «рятувати»

Незважаючи на те, що ми бачимо в романтичних фільмах, в реальному світі не існує хлопця, який вас врятує. Інші люди можуть підтримувати нас в нашій подорожі по життю, але вони зовсім не зобов’язані «рятувати» від проблем або робити нас щасливими. Ми самі несемо відповідальність за своє щастя.

Вам теж нікого не «врятувати»

Часом ми прагнемо взяти на себе роль отакої «рятівниці». Але реальність така, що по-справжньому «врятувати» себе людина може тільки сама. І то, якщо захоче.

Підтримувати і погоджуватися – це різні речі

У відносинах багато з нас плутають поняття «підтримка» і «згода». Ми думаємо, що небажання людини прийняти наше рішення або точку зору говорить про його небажання нас підтримати. Але це не так. Цілком можливо, підтримувати когось, не погоджуючись з ним. Ми можемо залишатися при своїй думці, навіть якщо вона не знаходить схвалення у оточуючих.

Підтримувати – не означає забути про себе

Те, що хтось не виконує всі ваші вимоги, ще не означає, що він вас не підтримує або є для вас поганим партнером. І ви не зобов’язані бігти на допомогу, кинувши всі справи, як тільки партнер або хто-небудь інший попросить про це. Ставити на перше місце власні потреби – це цілком нормально.

Довіряти першому враженню часом корисно

Майя Енджелоу писала: «Якщо хтось показує вам своє справжнє «я», вірте йому». Однак з якихось причин, коли хтось викликає у нас почуття тривожності, ми свідомо обираємо заперечення, сподіваючись, що ця людина якимось магічним чином зміниться.

Це незмінно веде до розчарування, образи, смутку… Якщо при знайомстві людина показує або розповідає вам щось про себе, вірте тому, що бачите і чуєте. Прислухайтеся до себе і своїх потреб, щоб уникнути помилкових надій.

Любов вимагає прийняття

У кожної людини свій власний шлях, званий життям. Іноді ми шукаємо глибокі й близькі стосунки, проте партнер до цього ще не готовий.

Ми повинні бути щирими з собою, якщо хочемо знайти бажане. Беручи власні і чужі потреби, ми тим самим сприяємо налагодженню більш здорової комунікації і, в кінцевому підсумку, більш здорових відносин.

Труднощі – це зовсім не ознака того, що пора розлучитися

Насправді, труднощі можуть говорити про необхідність встановити ще більш близький зв’язок з партнером. У кожних відносинах виникають конфліктні ситуації. Проблема ж полягає в тому, що іноді в розпалі сварки ми починаємо сумніватися в правильності вибору партнера.

Важливо бути готовим до вирішення проблеми, а не ховатися, якщо ви хочете розвиватися одночасно і як особистості, і як партнери.

Щастя починається з вас

Як правило, проблеми у відносинах необов’язково пов’язані з діями будь-якої зі сторін. Іноді причина розбіжностей полягає в бездіяльності, тобто в тому, що ви нічого не вкладаєте у відносини.

Все, що відбувається у відносинах є результатом спільних зусиль партнерів. Варто зупинитися й усвідомити, що все в цьому світі є обміном, що вимагає дій двох сторін. А що приносите або не приносьте в стосунки особисто ви?

Ваш «єдиний» може не бути частиною вашої подорожі

Хоча наша культура, як і раніше активно просуває ідею про те, що всі ми обов’язково зустрінемо свого «єдиного» або «споріднену душу», важливо розуміти, що це не завжди так.

Деякі з нас дійсно зустрінуть людину, з якою проживуть разом до останніх днів. Інших же чекає зустріч з різними людьми, які зіграють в їх житті важливу роль. У кожного з нас свій унікальний шлях. Будьте відкритими, і ви обов’язково зрозумієте, що підходить саме вам.

Відносини не вічні

Інші люди – це гості в нашому житті. Деякі з них приходять і тут же йдуть, а деякі можуть затриматися на багато років, але потім все одно залишити нас. У будь-якому випадку від нас це не залежить.

Ухвалення самих себе – ось що сприяє дотриманню постійного балансу в умовах безперервного руху.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком