Директорка одного з рівненських дитсадків присвоювала премії підлеглих

11.05.2021 09:41   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Директорка Наталія Карашевич, яка керує дитячим садком №4 «Соняшник», що на Північному у Рівному, може бути незабаром звільнена.

Щодо неї розпочато службове розслідування, яке засвідчило: директорка цькувала вихователів і присвоювала частину їхніх премій, повідомляє "Рівне Вечірнє"

 

Про ситуацію розповів міський голова Рівного Олександр Третяк: "Надійшла скарга, що звільнили виховательку цього дитсадка у день її народження. Директор дитсадка № 4 створила їй нестерпні умови праці, постійно цькувала її. Почали розкручувати цю тему, виявилося, що це не один такий факт. Більше того, директорка дитсадка нараховувала премії, які поверталися до неї в розмірі 70% через бухгалтерію. Як так можна поводитися з людьми?

В той же день я зателефонував звільненій виховательці і привітав з днем народження. Пізніше вона прийшла до мене в сльозах і розповіла свою історію. Терміново доручив управлінню освіти зайнятися цією справою. В той же день звільнену виховательку готові були поновити, щоб зам’яти справу. Я сказав: нехай поновлюють, але справу зам’яти не дам, бо це принципово.

Чесно кажучи, справа рухається дуже в’яло, починається: «А в мене зв’язки, а я на лікарняному». Провести службове розслідування і зафіксувати факти — це все час. Ось уже місяць, як це все триває, і тільки зараз ми маємо серйозні офіційні підстави, щоб звільнити цього керівника. Це серйозний дзвіночок для всіх директорів навчальних закладів у Рівному. Ми спеціально створюємо антикорпуційний відділ, який буде моніторити такі ситуації", - каже лікар. 

 

За словами Олександра Третяка, правоохоронні органи повідомлені про ситуацію. За два роки директорка дитячого садка домоглася звільнення близько десяти працівників, які не витримали методів її роботи.

Джерело: https://visnyk.lutsk.ua/ 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews