На Рівненщині виникла сутичка за цервку

11.05.2021 10:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Конфлікт біля церкви у селі Заболоття стався вранці десятого травня. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Попередньо відомо, що одна із релігійних громад зачинилася в церкві, де проводила Літургію. Про це дізналися представники іншої громади та прийшли з’ясовувати стосунки. Відтак, між прихожанами виникла сутичка.

До поліції повідомлень щодо отримання тілесних ушкоджень учасниками конфлікту поки не надходило. Однак, зареєстровано повідомлення щодо застосування невідомою особою вогнегасника.

Відтак одна особа, попередньо, отримала удар по голові. Медики «швидкої» потерпілій надали допомогу на місці та не госпіталізовували.

Слідчо-оперативна група задокументувала подію та за вказаним фактом внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 (хуліганство) та за статтею 356 (самоправство) КК України.

Наразі конфлікт вичерпано. Слідчі культову споруду опечатали. Приміщення церкви взято під цілодобову охорону працівниками поліції до вирішення питання в судовому порядку, щодо права власності на майно та земельну ділянку.

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 

 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews  





Єдині новини

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день