У Тернополі на два дні відключать воду

11.05.2021 11:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: ternopolis.te.ua

У більшості мікрорайонів Тернополя 19-20 травня буде припинено централізоване водопостачання. Причина – планове промивання водопровідних мереж.

“У зв’язку з плановим промиванням водопровідних мереж і ремонтними роботами на насосних станціях та водопровідних мережах, з 00 год 19 травня до 24 год 20 травня буде припинено водопостачання мікрорайонів “Сонячний”, “Аляска”, “Східний”, “Канада”, “Дружба”, “Кутківці”, “Пронятин”, “Березовиця”, а також довколишніх сіл”. – йдеться у повідомленні прес-служби КП “Тернопільводоканал”.

З водою будуть мешканці центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”, вулиць Текстильна, Поліська (промислова зона), проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік).

Вода з пониженим тиском подаватиметься у помешкання на вулицях Бродівська, Лук’яновича, Клінічна, Малишка, Польового, Коцюбинського, Оболоня, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

У період відсутності води в мережах також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов.

Адміністрація КП “Тернопільводоканал” просить вибачення за тимчасові незручності та зазначає, що промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, передбачена технологією експлуатації водопровідних мереж. З метою покращення якості води здійснюють її двічі на рік – навесні та восени.

Торік, через карантинні обмеження, “Тернопільводоканал” не проводив планове промивання, і, як зазначають на підприємстві, це спричинило критичне збільшення осаду заліза на внутрішніх стінках водопровідних мереж.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ternopolis.te.ua