На Львівщині конфлікт у сім’ї закінчився побиттям поліцейського

11.05.2021 11:23   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо львів’янина, якого обвинувачують в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч.2 ст.345 КК України).

Читайте також

Поліція встановлює причини масової бійки зі стріляниною у Львові
Уночі у Львові сталася масова бійка зі стріляниною (Відео)
Жителя Волинської області засудили у Львові за побиття до смерті

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що 3 січня цього року патрульні прибули на виклик щодо домашнього насильства на вул.Донецьку (район Підзамче), аби врегулювати конфлікт, який виник між 38-річним чоловіком та його матір’ю. Проте обвинувачений поводився агресивно, ігнорував вимоги поліцейських припинити протиправну поведінку, лаявся та вдарив правоохоронця кулаком у щелепу, внаслідок чого той отримав тілесні ушкодження. Від написання заяви про домашнє насильство жінка відмовилася.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ відділу поліції №5 Львівського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews