На Рівненщині 55 депутатів притягнуто до відповідальності за порушення вимог антикорупційного законодавства

12.05.2021 17:51   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

З початку цього року, за участі прокурорів, судами розглянуто 179 протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, у яких прийнято рішення про стягнення штрафу на 92 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

На постійному контролі обласної прокуратури перебуває питання боротьби з корупцією – як в площині кримінальної, так і адміністративної відповідальності. 

Серед притягнутих – 55 депутатів сільських, селищних, міських, районних рад, 20 посадових осіб юридичних осіб публічного права, 7 посадових і службових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, 4 присяжних, 4 працівника органів та установ кримінально-виконавчої служби та 2 поліцейських.

За результатами розгляду протоколів щодо несвоєчасного подання декларацій, а також порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів судами області накладено адміністративних стягнень у вигляді штрафу на загальну суму 85 тис грн.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews