Червоних зон вже не буде: де опинилась Тернопільщина?

12.05.2021 23:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Реально

Міністерство охорони здоров’я України оновило карантинний розподіл на зони. У «помаранчевій» зоні тепер знаходяться тільки два українські регіони.

Майже вся Україна перейшла у «жовту» зону карантину. Про це повідомляє ua.news з посиланням на дані МОЗ України.

В «помаранчевій» зоні залишилися лише Миколаївська і Черкаська області. У «жовту» перевели відразу шість областей – Волинську, Донецьку, Житомирську, Кіровоградську, Луганську та Тернопільську.

У Миколаївській та Черкаській областях перевищена норма за коефіцієнтом виявлення випадків зараження коронавірусом, зазначили в МОЗ.

Всі решта регіонів відповідають всім іншим показникам по COVID-19. При цьому Київ і ще вісім областей вже відповідають «зеленій» зоні за рівнем епідемічної небезпеки.

Раніше в МОЗ повідомили, що Україна вийшла з третьої хвилі пандемії коронавірусу. Таким чином, «червоних» карантинних зон завтра вже не буде.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що в Україні буде продовжений адаптивний карантин. Глава Кабміну вважає, що він дає свої результати, зараз обмеження діють до 30 червня.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Реально