Ремонт доріг на Тернопільщині: «БМбуд» продовжує роботу в різних районах

17.05.2021 10:13   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

На автошляхах України продовжуються капітальні та поточні середні ремонти. Зокрема, спеціалісти ТОВ «БМбуд» працювати на дорогах Тернопільської та Івано-Франківської областей. Бригади займаються не лише ліквідацією ямковості, а й, на деяких ділянках, працюють над влаштуванням тротуарів.

Щоб якнайменше ускладнювати проїзд, ямковість ліквідовують гарячим асфальтобетоном та пневмоструменевим методом. Іноді роботи виконують і в нічний чи вечірній час.

Влаштування тротуару, до прикладу, триває на автодорозі Бурштин-Калуш. Окрім цього, працівники «БМбуд» там ліквідовують ямковість.

Також ямковий ремонт та влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону працівники компанії продовжують в таких напрямках:

Куровичі-Рогатин;

Нижнів-Тлумач;

Ланівці-Лисогірка-Теофіполь;

Бережани-Підгайці-Монастириська;

Галич-Підгайці-Сатанів;

Н-18 (об’їзна Тисмениці).

Також впродовж тижня прочищали водовідвідні канали в деяких населених пунктах, через які йдуть дороги, які обслуговує компанія.

Щодо запланованих робіт, то «БМбуд» продовжуватиме виконання ямкового ремонту, влаштування тротуарів та покіс трав. Де так як відбуваються роботи – на сайті компанії.

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews