Студенти мистецького коледжу і підбадьорували учасників забігу «Квітучий сад», і були його учасниками

Студентський гурт «Файні хлопці» Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької додавав настрою усім учасникам забігу. Інші студенти взяли участь у випробуванні власних сил у спортивному святі «Квітучий сад», яке організувало фермерське господарство «ГАДЗ».

Так студенти підтримали ідею випускника навчального закладу, а нині керівника одного з найкращих фермерських господарств, члена наглядової ради коледжу Петра Гадза щодо проведення забігу яблуневим садом.

«Файні хлопці» «заряджали» музикою учасників пробігу як на старті, так і на фініші. Святковий настрій створювали Роман Котовський, Віктор Цвик, Петро Сливка, Мар’ян Гунька, Богдан Пелих, Михайло Кріль. Ще з десяток студентів різних відділень коледжу приєдналися до багаточисельних учасників. Вони не стали першими, але найголовніше у таких спортивних святах не перемога, а участь!

Студенти коледжу  отримали призи — сортові яблука та яблучні чіпси, а ще найголовнішу винагороду – позитивні емоції.

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільський мистецький фаховий коледж