Триває розбудова партійних осередків «УДАР» Віталія Кличка» на Рівненщині. Політсила стикнулася з утискам

18.05.2021 09:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

На Рівненщині триває динамічна робота в регіонах, де оновлюється склад керівних органів первинних організацій. Мова йде про активну роботу щодо розбудови нових осередків та пошуку особистостей, котрі мають позитивну репутацію, організаторські та комунікаційні здібності.

«УДАРівці» мають намір в короткий термін перебудувати роботу своїх партійних організацій, щоб повернути інтерес громадян до своєї політичної сили та стати конструктивною опозицією до діючої влади на місцях.

Команду «УДАРу» об’єднують ідеї якісного справедливого суспільного порядку, демократії, зростання економіки та створення можливості для самореалізації усіх громадян. Саме тому «УДАР» може стати платформою для об’єднання всіх професійних та патріотичних українців. Про це тиждень тому заявив лідер політичної партії Віталій Кличко. Він закликав лідерів місцевого самоврядування до співпраці задля того, щоби спільними зусиллями подолати виклики, що постали перед країною.

«Багато хто з нас звик до того, що перед кожними виборами нас закликають об’єднуватися та рятувати країну. Але об’єднуватися треба не коли вибори, а коли тяжко людям, коли тяжко Україні. Коронавірус, армія агресора, корупція та непрофесіоналізм чиновників не чекають виборів, вони вбивають, руйнують та роблять українців біднішими щодня. Об’єднуватися треба сьогодні», - наголосив Віталій Кличко.

Миттєво влада відреагувала на заклик головного «УДАРівця», вдавшись до тиску на столичну владу. Упродовж попереднього тижня правоохоронці здійснювали масові обшуки на комунальних підприємствах та в департаментах міської адміністрації, а також прийшли з обшуками додому до голови виконкому "УДАРу"  Артура Палатного.

«Скоординованість та масовість такої операції свідчить про те, що команда на її проведення надійшла з високих кабінетів на Банковій. І головна мета  – залякати і дискредитувати політичного конкурента – Віталія Кличка та партію «УДАР», - заявили в партії.

«Такі дії правоохоронців нагадують ті часи, супроти яких повстала вся Україна. Отже, влада вдається до такого прикрого інструменту, як репресії та замовні кримінальні переслідування своїх політичних опонентів», - підкреслив лідер політсили на Рівненщині Валентин Демчук, - «Але попри помітний політичний тиск на «УДАР» з боку влади, ми розпочали і плануємо активно продовжувати роботу на теренах Рівненщини».

Нагадаємо, що на зборах Рівненської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», які відбулися у квітні цього року, було обрано нового лідера на Рівненщині – Валентина Демчука. Очільник «УДАРівців» Рівненщини має практичний досвід організаційної роботи, свого часу двічі обирався депутатом Рівненської міської ради, є президентом громадської організації «Союз перевізників України». За словами Валентина Демчука, «УДАР Віталія Кличка» ретельно вивчає наслідки місцевих виборів 2020 року, щоб бути максимально корисним місцевим громадам.

Команда «УДАРу» має намір ретельно вивчати ситуацію на Рівненщині, аналізувати будь-яку вхідну інформацію, щоб мати можливість ефективно допомагати громаді. Особливої уваги обіцяють приділити питанню викриття корупційних схем у полі місцевого самоврядування. Проміжним результатом повинен стати оновлений політикум, а головним – краще життя для мешканців області.

«Наша політична сила – це про патріотизм, про Україну, і, безумовно, про повну нетерпимість до корупції. Європейський шлях України – незмінна складова нашої стратегії», - заявив Валентин Демчук.

null
На фото: Валентин Демчук

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews