У Верховній Раді запропонували використовувати майно ліквідованих шкіл на розсуд громади

19.05.2021 15:55   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews
У Верховній Раді розглянули у першому читання важливий для громад законопроект #5230, яким запропоновано використовувати майно ліквідованих малокомплектних сільських шкіл на розсуд громади.
 
Про це повідомив голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики, народний депутат Роман Іванісов:
 
«Поветаємося до звичного темпу роботи у Верховній Раді. Законопроект #5199 ухвалений майже одностайно. Він дозволить українцям на підконтрольній території Луганської, Донецької та частини Харківської областей повноцінно скористатися державними програмами «Доступне житло під 7%» та «5-7-9 доступні кредити бізнесу». Одразу проголосували законопроект у цілому: 341 голос народних депутатів!
 
Також сьогодні розглянули у першому читання важливий для громад законопроект #5230, яким запропоновано використовувати майно ліквідованих малокомплектних сільських шкіл на розсуд громади.
 
Таким чином, кошти від використання вивільнених приміщень можуть бути використані не лише на освітні потреби, але й на вдосконалення системи ЖКГ, ремонт лікарень, закупівлю необхідного громаді обладнання тощо. Продовжуємо роботу вже на засіданні антикорупційного комітету».
 
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews