Достойний виступ команди з Підгайців на І спартакіаді Тернопільського району

27.05.2021 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Громадське слово

У Скалаті відбулось відкриття І спартакіади «Краще спортивне село Тернопільського району». Змагались між собою команди з дванадцяти сіл різних громад, серед яких село Голгоча Підгаєцької ТГ, представники якого є багаторазовими переможцями сільських спортивних ігор, - повідомляє Громадське слово з посиланням на Терен.

Спортсмени різного віку боролись за першість у волейболі, мініфутболі, тенісі, шахах, шашках, легкій атлетиці, перетягуванню линви та гирьовому спорті. Підтримати голгочанських спортсменів приїхали староста села Василь Козлик та директор КПФСТ “КОЛОС” Володимир Стирчак.

Команда села Голгоча достойно виступила на спартакіаді. Перше місце з гри у шашки здобув Сергій Крушельницький, друге місце з легкої атлетики отримав Назарій Ласий та третьою стала команда у змаганнях з перетягування линви, капітаном якої є Іван Цюрпіта.

– Наше село неодноразово перемагало на районних змаганнях в різних видах спорту. Тому ми тут, щоб представляти нашу громаду і раді, що змагання на такому рівні відновлюються. Сьогодні очікуємо на перемогу та будемо викладатись на повну, – ділиться Назарій Ласий, учасник команди села Голгоча Підгаєцької територіальної громади, призер другого місця з легкої атлетики.

Команда змогла взяти участь у змаганнях, завдяки фінансовій підтримці Підгаєцького осередку політичної партії «За майбутнє», який виділив 10 тисяч гривень.

– Сьогодні дуже важливо підтримувати існуючу та розбудовувати нову спортивну інфраструктуру у нашій громаді. Ми стараємось заохочувати молодь до спорту та створювати сприятливі умови для цього, – говорить Петро Заставецький, депутат Підгаєцької міської ради (команда Чайківського «За майбутнє»).


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Громадське слово