ЗНО на Рівненщині проходить під охороною поліції

27.05.2021 12:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У Рівненській області 61 пункт складання ЗНО, кожен з яких під пильним наглядом одного працівника поліції охорони. Роботі правоохоронців допомагають технічні засоби, а саме металодетектори.

Щорічне тестування завжди супроводжується ретельною підготовкою абітурієнтів, працівників освіти і, звичайно ж, поліцейських охорони, які слідкують за порядком і безпечним перебігом процесу складання іспиту, що впливає на майбутнє вступників.

- Працівники поліції охорони докладають усіх зусиль, щоб забезпечити належне дотримання правил проведення ЗНО, – зазначає начальник УПО в Рівненській області полковник поліції Михайло Кононенко. – Радимо абітурієнтам відповідально віднестися до всіх норм і особливо звернути увагу на недопустимість тримання при собі електронних засобів зчитування інформації під час написання тестування.

Загалом, у Рівненській області 61 пункт складання ЗНО, кожен з яких під пильним наглядом одного працівника поліції охорони. Роботі правоохоронців допомагають технічні засоби, а саме металодетектори. Під час проведення перерви у кожну аудиторію заходить поліцейський і ретельно перевіряє осіб на відсутність різноманітних технічних засобів фіксації, обробки та зчитування інформації. Працівники Українського центру оцінювання якості освіти мають право відсторонити від участі у тестуванні таких порушників.

21 травня відбувся перший етап проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Триватиме тестування до 14 липня.

Нагадуємо вступникам дати проведення наступних іспитів:

Основна сесія:

28 травня – математика;

1 червня – українська мова та література;

4 червня – історія України;

7 червня – фізика;

10 червня – біологія;

17 червня – географія.

 

Додаткова сесія:

29 червня – хімія;

1 липня – англійська мова;

2 липня – німецька мова;

5 липня – іспанська мова;

6 липня – французька мова;

7 липня – математика;

8 липня – фізика;

9 липня – українська мова та література;

12 липня – історія України;

13 липня – біологія;

14 липня – географія.

Усім абітурієнтам бажаємо успішного складання тестування і вступу до вищих навчальних закладів, які ви обрали! Проте, не забувайте про недопустиме поводження, яке завадить вам бути у майбутньому студентом.

Надія Мастєрова,

Управління поліції охорони в Рівненській області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews