«Рудий, чесний, закоханий» розчулив публіку

29.05.2021 11:13   Опубліковано : Валентина Семеняк
Джерело: TeNews

Не перестаю дивуватися: побувала на виставі тернопільського дитячого  театру  «Тріумф» (ПК «Березіль») і отримала море позитивних емоцій. Варто було спостерігати лишень реакцію дітей під час показу захоплюючої  дитячої вистави «Рудий, чесний, закоханий». А написала її талановита режисерка-постановниця Ліана Онуфрійчук-Красовська за мотивами книги Яна Екгольма «Тутта Карлсон і Людвік Чотирнадцятий».

Коли на сцені з’являлось Курчатко (Софійка Дяків) та Лис (Янчик Горніцький), присутніх огортала особлива атмосфера ніжності і доброзичливості, взаєморозуміння і взаємоповаги. Хто б міг уявити, що між ворогуючими сім’ями лисів і курей в силу певних обставин запанує мир і любов! Глибокий підтекст вистави пробуджує у глядачів найшляхетніші якості і риси характеру, які можливо зачаїлись десь глибоко-глибоко в серці, немов у равлику, і… «не подають жодних ознак життя». Тому вдячним глядачам залишалось скандувати маленьким акторам не лише «Браво!», а й «Віват!».  

До слова. Згаданий театр «Тріумф» бере участь з цією виставою у відкритому фестивалі-конкурсі дитячих та молодіжних театральних колективів «Овації», який відбудеться вже незабаром – 5-6 червня у нашому місті.  На фестивалі виступатимуть колективи із різних областей України: Київська, Рівненська, Львівська, Чернівецька, Івано-Франківська. З Коломиї, Червонограда, Нетішина, Кам’янця-Подільського, Здолбунова тощо. Організовують фестиваль управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради і ПК «Березіль». Побажаємо нашим юним акторам успішного виступу!

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews