П’яний священник УПЦ МП погрожував розстрілювати «хохлів і бандерівців» (Відео)

05.06.2021 14:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Правий берег
На Буковині священник УПЦ МП, якого затримали за п’яне кермування, погрожував депутату Чернівецької районної ради “пустити кулю в лоб” та обзивав його “хохлом” і “бандерівцем”.

Відео, на якому п’яний священник у присутності поліцейських нецензурно лається та погрожує розстрілювати “хохлів і бандерівців”, коли на Буковину “прийдуть румуни і молдавани”, оприлюднила місцева журналістка Галина Єреміца.

“Через пів року прийдуть румуни. Знаєш молдовську, румунську мову? Ні? Бандерівець ти є, хохол! Але завтра, запам’ятай, я тебе на коліна поставлю! Якщо не будеш знати румунську, я тобі кулю в лоб і розстріляю!” – звернувся п’яний священник до присутнього під час інциденту депутата Чернівецької районної ради, голови фракції “Європейська Солідарність” у райраді Артема Жука.

Як розповів депутат, інцидент із затриманням п’яного священника стався 18 квітня цього року. Але відео оприлюднили лише після рішення Глибоцького районного суду, яким за п’яне кермування священника покарали штрафом у 17 тисяч гривень із позбавленням водійських прав на рік.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правий берег