Уперше в історії українського веслування: Франківчанка виборола 4 медалі чемпіонату Європи

07.06.2021 13:05   Опубліковано : Франківський Новинар
Джерело: Вікна

Веслувальники збірної України завоювали 8 медалей (2 золоті, 2 срібні, 4 бронзові) на чемпіонаті Європи, який проходив в Познані з 3 по 6 червня. 

Каноїстка Людмила Лузан з Івано-Франківська стала срібною призерко в спринті, завоювавши свою 4 медаль на нинішньому Євро, що не вдавалося нікому в історії українського веслування, інформують "Вікна".

Фахівці назвали виступ франківчанки на чемпіонаті Європи феєричним, адже вона завоювала 2 золоті, 1 срібну і 1 бронзову нагороди.

Зокрема, золотуа медаль завоювала збірна України в жіночому каное. Тепер в олімпійському виді (500 метрів) Україна буде представлена в Токіо-2020. 2.06,252 — переможний час Людмили Лузан та Анастасії Четверікової.

Загалом українські веслувальники показали найкращий результат в історії виступів на чемпіонатах Європи. Веслувальники збірної України завоювали 8 медалей (2 золоті, 2 срібні, 4 бронзові) на чемпіонаті Європи, який проходив в Познані з 3 по 6 червня. Це найкращий результат в історії виступів українців на Євро. Наша збірна посіла 5-е місце в медальному заліку.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна