Начальник управління освіти і науки повідомила, чи буде урочиста хода випускників у Тернополі (Відео)

10.06.2021 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Файне місто

8 червня, у школах Тернополя пролунав останній дзвоник, а вже 2 липня у місті відбудеться випускний. Через пандемію коронавірусу проведення урочистої ходи випускників було під загрозою. Як повідомляли раніше в управлінні освіти і науки Тернопільської міської ради, рішення про те, бути чи ні ході випускників, залежало безпосередньо від того, якою буде ситуація із захворюваністю на Covid-19 у місті.

Оскільки кількість хворих на Covid-19 значними темпами спадає, то найімовірніше, що тернополянам все ж таки пощастить побачити усю велич і красу тернопільських випускників, які урочисто йтимуть центральною вулицею міста.

“На щастя, у Тернополі щодня меншає кількість людей, які хворіють на коронавірус. Тому, надіємося… Свято “Випускник-2021” відбудеться стовідсотково. Якщо ситуація із захворюваністю на Covid-19 не погіршуватимуться, а покращуватиметься й надалі, то хода випускників також відбудеться“, – каже начальниця управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.

Щодо церемонії нагородження медалістів, то вона вже традиційно відбудеться на Тернопільському стадіоні ім.Р.Шухевича.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Файне місто