На Прикарпатті витягли тіло хлопчика, який впав у гірську річку

13.06.2021 13:00   Опубліковано : Франківський Новинар
Джерело: IfNews

Прикарпатські рятувальники підняли на берег тіло дитини, щодо якої здійснювались пошуки.

12 червня близько 20:50 рятувальники отримали повідомлення, що в селі Тюдів Косівського району, перебуваючи на відпочинку, впав у річку Черемош хлопчик, пише WestNews.

Зі слів очевидців було встановлено, що на річці Черемош перебувало 3 дітей, один з яких (хлопчик, 12 років) послизнувся з каміння та впав у річку, після чого дитину понесло вниз за течією.

Працювали 4 робочі групи, проводився огляд місцевості, берегової лінії та русла р. Черемош. На місці події було встановлено засоби освітлення.

Також рятувальники проводили обстеження водного дзеркала русла р. Черемош на плавзасобах з с. Тюдів в строну «Вижницького моста», обстеження місць найбільш можливого заглиблення на р. Черемош вниз по течії від місця події, та обстеження берегової лінії вздовж р. Черемош.О

07:30 місцевим населенням було виявлено тіло дитини біля правого берега р. Черемош в с. Тюдів на відстані орієнтовно 2 км від місця події. Рятувальниками ПРВ м. Косів та ГПРВ м. Вижниця тіло дитини, щодо якої здійснювались пошуки, було піднято на берег річки та передано працівникам поліції.

До аварійно-рятувальних робіт від ГУ ДСНС в області всього було залучено 26 чоловік особового складу, 5 одиниць техніки та 2 плавзасоби. До пошуків також було залучено працівників поліції та місцеве населення. Додатково було залучено рятувальників ГУ ДСНС в Чернівецькій області.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews