У церкві на Тернопільщині з’явилась святиня, яка зцілила багатьох людей (Відео)

13.06.2021 22:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Галас

У свято Вознесіння Христового у селі Настасів, Великоберезовицької громади, парафіяни церкви Вознесіння Христового відзначали храмовий празник. Так, у спільній Святій Літургії взяли участь місцеві жителі, народний депутат України Іван Чайківський з дружиною та генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран з дружиною.

Іван Чайківський разом з Андрієм Бараном вирішили зробити парафіянам храму особливий подарунок – копію ікони Матері Божої Озерянської, яка відома багатьма чудами та зціленнями.

Настасів – моя Батьківщина, тут знаходиться серце заснованого мною «Агропродсервісу». Тому сьогодні ми з генеральним директором компанії Андрієм Бараном подарували місцевій церкві дуже особливий дарунок – ікону Матері Божої Озерянської. Тут на Тернопільщині про неї чули, мабуть, одиниці. Але на Харківщині люди впродовж багатьох століть приходили до цієї святині зі своїми жалями, бідами та хворобами і в молитві випрошували милість, заступництво та поміч Богородиці. Ця ікона славиться багатьма чудами та зціленнями. Її оригінал, на жаль, був втрачений під час Першої світової війни і сьогодні ми маємо лише копії, так звані списи, один з яких за Божим бажанням опинився у нас на Тернопільщині. Тому ми вирішили, що ця Чудотворна ікона має бути в храмі, щоб люди мали до неї доступ та могли прийти з молитвою.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галас