«КАЗАН-ФЕСТ» запрошує на Рівненщину!

20.06.2021 10:19   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

27 червня в селищі Сосновому (урочище "Біля каменів") Рівненського району Рівненської області відбудеться атмосферна та смачна подія - етно-фестиваль "Казан", який поєднає гастрономічну спадщину Полісся, колорит еко-пригод та мистецьке дозвілля!

У програмі фестивального дня:

9:00 - теренова гра для любителів квестів на базі Хати-читальні в с. Іванівка;

12:00 - історико-туристичний похід до руїн Губківського замку для фанатів захоплюючих мандрівок;

14:00 - урочисте відкриття фестивалю з дегустацією поліського куліша під виступи фольклорних колективів з області та місцевих виконавців сучасних етно-брендів.

Спеціальна гостя концерту - учасниця вітчизняного вокального шоу "Голос країни" Галина Куришко!

А на завершення концертної програми - вибуховий та драйвовий виступ хадлайнеру фестивалю, який запалить всіх потужною хвилею рок-музики, учасники теле-шоу Х-Фактор (6 сезон) гурт "Man-Gust"!

У рамках проведення фестивалю - майстер-класи від відомих майстрів народної творчості області, хореографічна руханка "поліський танець", діяльність мистецької локації (виступи письменників, бардів, книжкова толока), виставка-продаж етно-виробів, дитячий майданчик з іграми та забавами для наймолодших відвідувачів фестивалю!

Організатори фестивалю: управління культури і туризму Рівненської ОДА, КЗ "Рівненський обласний центр народної творчості" РОР, Соснівська ТГ.

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews