Під’їзд до приймального відділення Рівненської обласної лікарні потребує ремонту (ФОТО)

23.06.2021 12:04   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Під’їзд до приймального відділення шокував голову РОО ПП «УДАР Віталія Кличка» Валентина Демчука. 
 
Про це політик написав на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.
«Сьогодні в студії Rivne Live спілкувався з Миколою Поліщуком, завідуючим хірургічним центром Рівненської обласної дитячої лікарні.
 
Підняли ряд гострих питань. Є глобальні проблеми: це фінансування лікарень, рівень заробітних плат. Вони частково вирішуються, триває реформа. На місцевому рівні бачимо результати бездіяльності, архаїчне мислення ключових можновладців, супротив реформам. При цьому допомога небайдужих волонтерів - неоціненна!
 
Після зустрічі завітав на подвір’я лікарні. Під’їзд до приймального відділення - шокуюче видовище. Це не просто незручно - це вкрай небезпечно!
 
У мене виникає логічне запитання: ті люди, які розповідають громадськості про кожен метр «Великого будівництва», ніколи не були в обласній лікарні? Чи можна говорити про успіхи в той час, коли хвора дитина в кареті швидкої труситься руїнами дороги до ключової лікарні в області?».

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews