Сергій Кондрачук: «Острожчина нас приємно вразила»

28.06.2021 16:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Наприкінці робочого тижня голова обласної ради Сергій Кондрачук разом з колегами-депутатами обласної ради Катериною Самардак та Андрієм Сорокою відвідали Острог, де не лише побували у комунальних закладах обласної ради, а й взяли участь у відкритті громадської приймальні депутатів від «Європейської Солідарності» рад різних рівнів.

У цьому закладі прийом громадян здійснюватимуть депутати обласної ради від Острожчини, а також депутати районної та міської рад від цієї політичної сили.

- Вчора ми зустрічали на Рівненщині делегацію з Волині, сьогодні – мав приємність поспілкуватися з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні. Однак не менш важливо практикувати й вертикальну співпрацю, налагоджуючи її між керівництвом обласної ради й депутатами рад різних рівнів та вибудовуючи ефективну комунікацію. Саме тому сьогодні на Острожчині відкрили громадську приймальню депутатів від «Європейської Солідарності», куди виборці зможуть завітати та поспілкуватися з тими, за кого віддали свої голоси - зазначив Сергій Кондрачук.

Відвідуючи Острог, голова обласної ради разом з депутатами побували й у двох комунальних закладах Рівненської обласної ради та ознайомилися з їхньою роботою. Зокрема відвідали КЗ «Державний історико-культурний заповідник м. Острога», де директор заповідника Микола Манько провів для гостей невелику екскурсію та розповів про пам’ятки архітектури, цікаві експозиції та експонати.

- Приємно було не лише побувати на такій екскурсії, а й цілком випадково зустрітися у нашому заповіднику з редакторкою газети «День» Ларисою Івшиною. Поспілкувалися з пані Ларисою про велич нашого Острога і необхідність популяризувати інформацію про його історію та пам’ятки, - зауважив Сергій Кондрачук.

Побували голова облради разом з депутатами і в КЗ «Острозький психоневрологічний інтернат». Як зазначив Сергій Кондрачук, заклад справив на них приємне враження. Разом з очільником інтернату Олександром Дмитруком гості побували у храмі ПЦУ (свого часу – храм УПЦ КП), який ще з 2008 року діє при інтернаті.  

Оглянули й окремі приміщення, а також один з корпусів, де перебувають підопічні закладу.

У цьому закладі панує домашня, затишна  атмосфера. Керівник прагнув продемонструвати усі корпуси, аби ми переконалися,  що підопічним там зручно і комфортно. То, оскільки нині в інтернаті триває ремонт їдальні, домовилися, що приїдемо до закладу знову, коли ремонтні роботи завершаться, і детальніше ознайомимося з його роботою, - зауважив голова обласної ради.

Прес-служба Рівненської обласної ради


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews