У Гощі відбувся турнір пам’яті В‘ячеслава Гапончука (ФОТО)

29.06.2021 11:33   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews
У Гощі відбувся турнір пам’яті майстерного футболіста, тренера, колишнього директора Гощанської дитячо-юнацької спортивної школи В‘ячеслава Гапончука.
 
На турнірі пам’яті презентували чотири команди: ФК "ГОЩА", ФК "АГАТ" з села Симонів, грозівський ФК "Крок" та ФК "Буран", який представляє село Синів.
 
Народний депутат України, голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов на честь такої події подаруваа для Гощанської ДЮСШ м‘яч Євро-2020.
 
«Особисто бути присутнім на заході не зміг, але члени моєї команди і мої однодумці - тутешні жителі, які особисто знали В‘ячеслава В’ячеславовича, завітали і вшанували пам‘ять. Змагання пройшли під егідою Гощанської районної федерації футболу, яку тривалий час також очолював В'ячеслав Гапончук.
 
Гарний футбол на турнірі пам’яті презентували чотири команди: ФК "ГОЩА", ФК "АГАТ" з села Симонів, грозівський ФК "Крок" та ФК "Буран", який представляє село Синів. Близько 20-ти років тому за ініціативи В'ячеслава Гапончука та його колег, було відновлено команду "Буран". Честь цієї команди на воротах захищав і сам В'ячеслав Гапончук.
 
В'ячеслав В'ячеславович Гапончук - відома і шанована на Гощанщини особистість. На превеликий жаль, мені не довелося бути з ним знайомим, але багато добрих слів про його діяльність чув від місцевих.
 
Показово, що завдяки сину - Івану Гапончуку - справа життя талановитого тренера живе й досі.
 
З нагоди турніру пам’яті, мій помічник Павло Садовнік вручив від мого імені м‘яч Євро-2020 для Гощанської ДЮСШ. На рахунку закладу - безліч перемог, призових місць, а головне - розвинутих спортивних талантів серед місцевої молоді. Це величезна заслуга колишнього керівника і теперішнього, всього тренерського складу школи.
 
Дуже приємно, коли в громадах є такі заклади, де підлітки мають заняття, виховують у собі силу волі, лідерські якості, жагу до перемоги, вчаться командній роботі!
Дай Бог Гощанщині багато чемпіонів! Світла памя‘ть блискучому тренерові!
Дякую Ірина Білошицька, @Pavlo Sadovnyk за ініціативу і активність!», - написав Роман Іванісов.
 
null
 

 

null
 

null
 

 

null
 

null
 

null
 
 
 
 
 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews